17.09.2021

5 razlogov zakaj najeti kombi

5 razlogov zakaj najeti kombi
Obstaja veliko razlogov, zakaj bi morali najeti tovorno vozilo pri Auto Benussi Furgorent. Ponudimo vam lahko več razredov tovornih kombijev in lahkih gospodarskih vozil, ki lahko zadovoljijo vaše poslovne potrebe. Če ste še vedno na dilemi med najemom tovornega kombija in nakupom novega tovornega kombija, preberite spodnjo vsebino.

1. Vzdrževanje
Vzdrževanje voznega parka tovornih kombijev je na vrhu stroškovne lestvice. Stari kombiji in lahka gospodarska vozila so sicer cenejši, vendar je mesečni strošek vzdrževanja višji. Z najemom novega tovornega kombija se lahko vedno zanesete na brezhibno tehnično stanje in vam ni treba skrbeti za nepredvidene stroške. Druga prednost je, da lahko svoj proračun načrtujete bolj natančno!

2. Nepričakovane težave na cesti
Z izbiro najema novega tovornega kombija pri Auto Benussi Furgorent izberete celoten paket storitev. Cena vključuje polno zavarovanje in nadomestno vozilo v primeru nesreče ali tehničnih težav. Nepričakovane tehnične težave lahko ustavijo delovni proces in povzročijo velike stroške. Če uporabljate storitev najema kombija, vam o tem ni treba skrbeti. Edini stroški, na katere bi morali pomisliti, so stroški goriva. Tehnične težave lahko povzročijo prekinitev delovnega procesa, izgubljeni dobiček in slab ugled!

3. Manjša poraba goriva
Pri izračunu cene cestnine je poraba goriva eden od dejavnikov, ki jih morate upoštevati. Ne pozabite, da imajo starejši tovorni kombiji, ki so bili veliko voženi, večjo porabo goriva. Auto Benussi Furgorent ponuja nova tovorna dostavna vozila z dizelskimi motorji. Ti motorji so zelo varčni in zagotavljajo nizko porabo goriva.

4. Ugled
Ne prezrite tega dejavnika! Stara vozila so na slabem glasu in jim vse manj zaupajo. Glede na raziskavo 2/3 kupcev meni, da je videz službenega vozila pomemben pri njihovi odločitvi. Garantiramo nova tovorna vozila v brezhibnem tehničnem stanju.

5. Emisije CO2
Drugi razlog, da se odločite za najem popolnoma novega tovornega kombija, so nižje emisije CO2. Z "zelenim" razmišljanjem lahko pokažete svoj odnos do ohranjanja narave.

Ne glede na to, za kakšne potrebe in za kakšen čas potrebujete naše storitve, izberite in rezervirajte želeno vozilo takoj. Za dodatna vprašanja nas pokličite na +386 (0)31 443 539 ali nas kontaktirajte preko elektronske pošte info@furgorent.si.

Preverite ponudbo vozil na povezavi