17.09.2021

5 nasvetov za najem hladilnika

5 nasvetov za najem hladilnika
Če se ukvarjate z dostavo zamrznjene hrane, potem veste, da je ohranjanje prave temperature vaših izdelkov ključno za ohranjanje kakovosti in svežine. Hladilnik je odlična rešitev za prevoz zamrznjenih izdelkov, saj lahko ves čas potovanja ohranja konstantno nizko temperaturo. Za vas smo izbrali 5 nasvetov, kako učinkovito uporabljati hladilnik, da bodo vaši izdelki na cilj prispeli v vrhunskem stanju.

1. Izberite pravo velikost vozila
Ena prvih stvari, ki jih morate upoštevati pri izbiri hladilnika za najem, je velikost. Zagotoviti morate, da je vozilo dovolj veliko, da sprejme vse vaše zamrznjene izdelke, vendar ne tako veliko, da bi zapravljali prostor in denar. Naredite seznam svojih izdelkov in ocenite količino, ki jo boste morali prepeljati, da boste našli vozilo prave velikosti. Za vas ponujamo hladilnike Fiat Ducato, Renault Master in Iveco Daily s prostornino do 13m3 ter tovorne hladilnike Iveco Daily Box (z ali brez rampe) s prostornino do 26m3.

2. Pravilno zapakirajte svoje izdelke
Da bi ohranili kakovost vaših zamrznjenih izdelkov in se izognili poškodbam med transportom, jih je nujno pravilno pakirati. Če želite ohraniti pravo temperaturo izdelkov, se prepričajte, da uporabljate prave embalažne materiale, kot so izolirane posode. Kot nadaljnji varnostni ukrep proti premikanju izdelkov med transportom poskrbite, da jih pravilno zložite in pritrdite.

3. Predhodno ohladite vozilo
Prepričajte se, da je hladilno vozilo doseglo želeno temperaturo, preden vanj naložite svoje blago. Na ta način bo notranja temperatura kombija med vožnjo ostala konstantna. Ohranjanje temperature v vozilu pomeni tudi, da morajo biti vrata čim bolj zaprta.

4. Spremljajte temperaturo
Da bi ohranili želeno temperaturo v notranjosti hladilnega vozila med celotnim prevozom, je ključnega pomena paziti na notranjo temperaturo. Večina hladilnih vozil ima sistem za spremljanje temperature, ki omogoča spremljanje temperature v realnem času. Za vzdrževanje pravilne temperature jo pogosto preverjajte in prilagajajte nastavitve.

5. Previdno načrtujte dostavo
Pri načrtovanju dostav poskrbite, da boste imeli dovolj časa, da izdelki prispejo na vašo lokacijo. Ne želite prehitevati z dostavo in ogroziti kakovosti izdelka. Preverite, ali so lokacije, kamor dostavljate, primerne za ravnanje z zamrznjenim blagom, kot so zamrzovalniki ali hladilniki.

Ne glede na to, za kakšne potrebe in za kakšen čas potrebujete naše storitve, izberite in rezervirajte želeno vozilo takoj. Za dodatna vprašanja nas pokličite na +386 (0)31 443 539 ali nas kontaktirajte preko elektronske pošte info@furgorent.si.

Preverite ponudbo vozil na povezavi